Spania demonstranter anklager EU av servilitet overfor markeder , madrid bp holdings related news updates доклад по теме Экономика и Финансы

Доклад раскрывает тему "Spania demonstranter anklager EU av servilitet overfor markeder , madrid bp holdings related news updates".
Презентация поможет подготовится к предмету Экономика и Финансы, может быть полезна как ученикам и студентам, так и преподавателям.
Материал представлен на 4 страницах, оформлен в виде презентации, доступен для скачивания и просмотра онлайн.

Навигация по документу

Страница №1
Spania demonstranter anklager EU av servilitet overfor markeder http://www.globalpost.com/dispatch/news/afp/130316/spain-protesters-accuse-eu-servility-markets
Страница №2
Tusenvis av demonstranter marsjerte lørdag i Madrid og andre byer i Spania mot EU-lederne håndtering av den økonomiske krisen, fordømte "et EU som tilhører markedene".
Marches, organisert av Spanias "indignados" protest bevegelse, kom etter at Kypros annonsert det ville ta en dukkert i bankkontoer for sine borgere å redde regjeringen fra en gjeld standard, en del av en 10 - milliarder euro ($ 13 milliarder) EU bailout avtale.
"Vi ikke skylder noe. Vi vil ikke betale noe,"sa en banner båret av demonstranter i den nordlige byen Valladolid, et samlingspunkt rop ekko på marsjen i Madrid.
"Få ut Troika," ropte demonstranter i hovedstaden, en referanse til trioen av kreditorer--EU, den europeiske sentralbanken og det internasjonale pengefondet--som er oppsyn Eurosonen bailouts brakt videre av gjeldskrise.
Tusenvis av demonstranter marsjerte lørdag i Madrid og andre byer i Spania mot EU-lederne håndtering av den økonomiske krisen, fordømte "et EU som tilhører markedene". Marches, organisert av Spanias "indignados" protest bevegelse, kom etter at Kypros annonsert det ville ta en dukkert i bankkontoer for sine borgere å redde regjeringen fra en gjeld standard, en del av en 10 - milliarder euro ($ 13 milliarder) EU bailout avtale. "Vi ikke skylder noe. Vi vil ikke betale noe,"sa en banner båret av demonstranter i den nordlige byen Valladolid, et samlingspunkt rop ekko på marsjen i Madrid. "Få ut Troika," ropte demonstranter i hovedstaden, en referanse til trioen av kreditorer--EU, den europeiske sentralbanken og det internasjonale pengefondet--som er oppsyn Eurosonen bailouts brakt videre av gjeldskrise.
Страница №3
I Madrid marsjerte demonstrantene til Puerta del Sol, sentrale plassen som var okkupert i flere måneder av indignados, som bevegelse ble født i mai 2011 og inspirert Occupy protester i andre land.
Deres slagord og bannere dekket en lang rekke spørsmål som strekker seg fra nøysomhet kutt til korrupsjonsskandaler til arbeidsledighet.
"Vi ønsker å fordømme situasjonen i Europa, hvor de redde bankfolk men gjør oss alle betale," sa Teresa Partida, en arbeidsledig 60 år gammel kvinne.
"De er svindlere, tyver. De bør bli til skamme,"sa Begonia Crespo, en 52 år gammel skuespiller, fordømte en skandale som lederne i Spanias høyreorienterte regjeringspartiet angivelig mottatt konvolutter fylt med kontanter.
I Madrid marsjerte demonstrantene til Puerta del Sol, sentrale plassen som var okkupert i flere måneder av indignados, som bevegelse ble født i mai 2011 og inspirert Occupy protester i andre land. Deres slagord og bannere dekket en lang rekke spørsmål som strekker seg fra nøysomhet kutt til korrupsjonsskandaler til arbeidsledighet. "Vi ønsker å fordømme situasjonen i Europa, hvor de redde bankfolk men gjør oss alle betale," sa Teresa Partida, en arbeidsledig 60 år gammel kvinne. "De er svindlere, tyver. De bør bli til skamme,"sa Begonia Crespo, en 52 år gammel skuespiller, fordømte en skandale som lederne i Spanias høyreorienterte regjeringspartiet angivelig mottatt konvolutter fylt med kontanter.
Страница №4
Spania har blitt rammet hardt av nøysomhet tiltak pålagt under press fra EU å få sine kontoer i orden. Regjeringen tar sikte på 150 milliarder euro i besparelser ved utgangen av 2014.
Det kuttet sin underskudd fra 9,4 prosent av brutto nasjonalprodukt i 2011 til 6,7 prosent i 2012, men har ikke vært i stand til å kutte sin 26-prosent arbeidsledighet eller stanse en malende tilbakegang, som så økonomien krympe 1,4 prosent i fjor.
Spania har blitt rammet hardt av nøysomhet tiltak pålagt under press fra EU å få sine kontoer i orden. Regjeringen tar sikte på 150 milliarder euro i besparelser ved utgangen av 2014. Det kuttet sin underskudd fra 9,4 prosent av brutto nasjonalprodukt i 2011 til 6,7 prosent i 2012, men har ikke vært i stand til å kutte sin 26-prosent arbeidsledighet eller stanse en malende tilbakegang, som så økonomien krympe 1,4 prosent i fjor.